Онлайн курс по английски език - ниво по избор, с 6-месечен достъп до платформата

Оценка: 0 / 5, 0 Глас(а)
Офертата е изтекла
Абонирай се
оферта от grabo.bg
19.90лв.
59.00лв.-66%
Изтекла оферта
Валидност на офертата от 03.04 до 03.05
Отдавна се каниш да научиш английски? Сега е идеалният момент да го направиш - от комфорта на дома си и с 66% отстъпка - с предложението на Cube.bg!

Онлайн курс по английски език, с 6-месечен достъп до платформата:

• Ниво A1 - за 19.90лв, вместо за 59лв;
• Ниво A2 - за 19.90лв, вместо за 59лв;
• Ниво B1 - за 19.90лв, вместо за 59лв.


Повече за обучението:
Валидност на Грабо ваучера: от 3 Април 2020 (Петък) до 3 Май 2020 (Неделя).
След издаване на ваучер, в рамките на валидност на ваучера, е необходимо да се регистрирате на: https://www.cube.bg/registration и да изпратите имейл на office@cube.bg, като посочите номер на ваучера. В рамките на същия ден ще ви бъдат изпратени данните за достъп до платформата.
Един ваучер е за един човек.
Всичките ви резултати се пазят в индивидуалния ви профил на платформата, като по-всяко време можете да следите напредъка си.
Материалите остават видими след направата им до изтичане на абонамента и при подновяване на достъпа резултатите ви се пазят в профила и може да започнете от там, откъдето сте стигнали.
При успешно завършване и на трите части от ниво с над 80%, получавате сертификат и индивидуално електронно портфолио, в което да съхранявате постиженията си (лична страница в интернет, достъпна завинаги). Посредством електронното портфолио лесно ще може да споделяте вашите сертификати в социални мрежи, по имейл, да ги разпечатате като PDF или добавите към автобиография, CV.

Вижте още подобни предложения